Sabtu, 18 Jun 2011

07 di ipoh - Google Blog Search

07 di ipoh - Google Blog Search


BENGKEL KECANTIKAN TERMURAH <b>DI IPOH</b>

Posted: 13 Jun 2011 08:32 AM PDT

Mary Kay Jaminan Produk.

Mary Kay adalah sebuah syarikat yg boleh korang percayai.
Juga satu produk yg boleh korang yakini.
(di ulangi yer)
Bole di percayai dan di yakini!=)

Jaminan Produk Mary Kay ialah satu bukti kpd kualiti tinggi semua produk Mary Kay.

1. Keselamatan produk adalah keutamaan kami.

Tahukah kamu?
Mary Kay Inc. memblanjakan jutaan dolar utk menjlnkan lebih dari 300, 000 ujian bg memastikan bahawa setiap produk Mary Kay memenuhi piawaian tertinggi dr segi keselamatan, kualiti dan prestasi!

2. Pakar2 sains menilai setiap satu ramuan dan setiap produk akhir.

Semua ujian yg ketat, pengujian semula, dijalankn@diseliakn oleh ahli2 Makmal Penyelidikan & Pembangunan Mary Kay, termasuk ahli2 sains berkelulusan Ph.D. dan ijazah lanjutan yg lain dlm bidang toksilogi, farmakologi, mikrobiologi, kimia dan biokimia.

3. Setiap keputusan produk adalah berdasarkan fakta sainfik, bkn pandangan.

Mary Kay Inc. bersandarkan pd bukti penyeidikan saintifik yg menggunakan teknologi paling maju yg boleh didapati, dan Syarikat tidak akan menggunakan sebarang ramuan sehingga ujian kami telah membuktikan ia selamat dan berkesan digunakan.

4. Pakar2 dermatologi dan perubatan lain yg disahkan Lembaga Bebas
memainkan peranan yg amat penting dlm pengajian produk.

Ujian klinikal dijlnkan di makmal bebas di mana sukarelawan menggunakan produk Mary Kay di bwh penyeliaan dan penilaian ketat oleh satu lembaga pakar dermatologi (berkaitan kulit) dan oftalmologi (satu bidang yang sangat terkemuka dalam perubatan Islam jika dibandingkan dengan bidang lain selain dari farmakologi) yg sah.

Mary Kay Inc. juga menjlnkan ujian makmal secara ekstensif utk menentang kerengsaan dan alergi kulit serta menggunakan kaedah yg tercanggih utk menilai semua produk yg akan digunakan di bahagian mata.

5. Semua produk penjagaan kulit dan kosmetik dikawal oleh pihak berkuasa kesihatan dan keselamatan kerajaan.

Sebelum sebarang produk dibenarkan di pasaran, ia mesti lulus keperluan keselamatan kerajaan yg ketat. Sebagai soal prinsip, Mary Kay Inc sentiasa melangkaui apa yg diperlukan oleh undang-undang apabila ia berkaitan dengan keselamatan produk.

6. Mary Kay Inc. tidak menjalankan ujian haiwan.

Syarikat tidak pernah menjlnkan, atau meminta bg pihaknya utk menjlnkan sebarang ujian produk atau ramuannya pd binatang dan telah bersumpah tidak akan melakukannya pd masa akan dtg.

Huhh pnt tul menaip! Ok rest 2minit jap.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan