Ahad, 23 September 2012

07 di tapah - Google Blog Search

07 di tapah - Google Blog Search


MERIAH DAN CERIA <b>DI</b> RUMAH TERBUKA PAS <b>TAPAH</b>

Posted: 28 Aug 2012 05:08 AM PDT

Sambutan Hari Raya Aidilfitri PAS Kawasan Tapah telah diadakan pada 25.8.2012 bersamaan 7 Syawal pada hari sabtu yang lalu bertempat di Pasti Batu 3 Temoh,Tapah.

Program yang bermula 10 pagi itu di mulakan dengan alunan nasyid dari kumpulan Ar Ridha,bacaan doa serta ucapan dari pimpinan-pimpinan peringkat negeri dan kawasan.Turut hadir pada majlis tersebut ialah Pesuruhjaya PAS Perak Ustaz Abu Bakar Husin,Bah Tony seorang peguam orang Asli dan aktivis,pimpinan2 dari PKR dan DAP.

Turut memeriahkan lagi sambutan rumah terbuka PAS Tapah pada tahun ini ialah pelakon Abby Abadi, yang mendapat perhatian dari pengunjung yang hadir untuk bersalaman dan bergambar.

Sambutan amat diluar jangkaan dengan kehadiran orang ramai ,semua juadah telah disediakan oleh cawangan-cawangan PAS yang berada di Dun Air Kuning dan Chenderiang.Antara menu-menu yang disediakan adalah satay,lemang,rendang,pizza,bihun sup,kuih muih dan juga buah-buahan.

Tetamu2 jemputan yang hadir termasuk Pesuruhjaya PAS PERAK Ustaz Abu Bakar Husin Tetamu selebriti Abby Abadi juga hadir untuk memeriahkan majlis rumah terbuka pada tahun ini. Antara para tetamu yang hadir..... Para tetamu menikmati hidangan yang disediakan lemang,satay serta nasi impit. Pimpinan DAP dan PKR  Parlimen Tapah turut hadir.
AJK DMP Tapah Muslimat  yg bertungkus lumus  dan sebagai urusetia program memastikan makanan yg disediakan mencukupi.

Abby Abadi menjadi tumpuan pada hari itu..

Ustaz Abu Bakar dan YDP PAS Tapah Saudara Rahim Cheng  Antara tetamu yang hadir ...DHPP Kawasan Tapah Majlis di serikan juga dengan alunan nasyid dari kumpulan AL RIDHA Menjamu selera dengan juadah disediakan..
Satay menjadi tumpuan tak kira tua dan muda... Anak2 kecil menikmati aiskrim yang disediakan

Tiada ulasan:

Catat Ulasan