Khamis, 6 Disember 2012

07 di bukit gantang - Google Blog Search

07 di bukit gantang - Google Blog Search


Kinta Menjerit: Pesta Durian <b>di</b> R&R <b>Bukit Gantang</b> Lebuhraya PLUS

Posted: 06 Dec 2012 03:04 AM PST


Dengan hanya membayar RM8 seorang, orang ramai boleh menikmati seberapa banyak durian pada 'Pesta Jom Makan Durian' di Hentian Sebelah Bukit Gantang (Arah Selatan), Lebuhraya Utara-Selatan (PLUS), selama tiga hari bermula Jumaat ini iaitu dari 7hb~9hb Disember 2012.

Ketua Komunikasi Korporat PLUS Expressway Berhad Mohd Nizam Ismail berkata pesta itu akan diadakan dari 10 pagi hingga 6 petang. Program ini juga bertujuan mempromosikan Hentian ini sebagai pusat menjual buah-buahan dengan harga yang berpatutan.

Dalam kenyataan hari ini beliau berkata sebanyak 20 tan buah durian dari kawasan Bukit Gantang, Perak, akan dibawa ke pesta tersebut bagi tujuan mempromosi buah durian kepada pengguna lebuh raya.

Pengguna lebuhraya boleh makan sebanyak mana yang mereka hendak dan larat...hoi komer mari-mari makan doyan!!!

Hanya RM8, nikmati durian <b>di</b> Hentian Sebelah <b>Bukit Gantang</b>

Posted: 05 Dec 2012 09:14 PM PST

Hanya RM8, nikmati durian di Hentian Sebelah Bukit Gantang

KUALA LUMPUR – Dengan hanya membayar RM8 seorang, orang ramai mampu menikmati seberapa banyak durian pada 'Pesta Jom Makan Durian' di Hentian Sebelah Bukit Gantang (Arah Selatan), Lebuhraya Utara-Selatan (PLUS), selama tiga hari bermula Jumaat ini.

Ketua Komunikasi Korporat PLUS Expressway Berhad Mohd Nizam Ismail berkata, pesta tersebut akan diadakan dari 10 pagi hingga 6 petang.

Dalam kenyataan di sini hari ini beliau berkata sebanyak 20 tan buah durian dari kawasan Bukit Gantang, Perak, akan dibawa ke pesta tersebut bagi tujuan mempromosikan buah durian kepada pengguna lebuh raya.-Info Riadah@forblogger.net

Tiada ulasan:

Catat Ulasan