Sabtu, 23 Jun 2012

07 di padang rengas - Google Blog Search

07 di padang rengas - Google Blog Search


Esok <b>di padang rengas</b> 2 c…

Posted: 17 Jun 2012 08:04 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]@rafiziramli: Esok di padang rengas 2 ceramah. Nampak gaya PRU tak jadi bulan ni maka ceramah rancak balik #fb. 23 hours ago • Blogger • Tags: #fb, blogger rafiziramli · Ha3 sampai ke ceramah di … Defense in Sandusky ...

ALaHai Si LunCAi: SETELAH YAKIN KALAH LUBUK MERBAU, PAS <b>...</b>

Posted: 22 Jun 2012 08:42 PM PDT

SIAPA KATA PAS TAK ADA MASALAH DALAM MENENTUKAN CALON ? SEBENARNYA PAS DAN PKR SAMA JER. CUMA PAS TERLINDUNG DI SEBALIK PESONA AGAMA YANG SELAMANYA MENJADI ALAT MEREKA.


DI PADANG RENGAS MASALAH PAS NAMPAKNYA TAK DAPAT DIBENDUNG LAGI. PAS PADANG RENGAS DIKATAKAN TERKILAN DENGAN KEPUTUSAN PARTI MENGEKALKAN HAJI ZAINUDDIN SEBAGAI CALON PRU 13.


PADANG PADANG RENGAS MAHU USTAZ JAMALUDDIN ( YDP ) MENGGANTIKAN ZAINUDDIN. ALASAN MEREKA IALAH ZAINUDDIN TELAH GAGAL MELAKSANAKAN TUGAS WAKIL RAKYAT, SAMA MACAM WAKIL RAKYAT PAS YANG LAIN.


PADANG RENGAS MENGANGGAP MELETAKKAN ZAINUDDIN MACAM MENEMPAH KEKALAHANLAH.


PAS PADANG RENGAS BUKAN SAJA TAK SETUJU BAHKAN TELAH BERTINDAK. MEREKA ABAIKAN SAMA SEKALI LUBUK MERBAU DAN BRI TUMPUAN KEPADA CHENDERUH.


SEKARANG NI SEMINGGU TIGA KALI PAS BUAT CERAMAH DI CHENDERUH WALAUPUN SAMBUTAN MEMANG AMAT DINGIN.


PAS TAHU MEREKA TAK MUNGKIN DAPAT MERAMPAS CHENDERUH KERANA DALAM TSUNAMI PUN CHENDERUH BERTAHAN, APA LAGI SEMASA TENANG MACAM SEKARANG.


JADI AKU JANGKA DENGAN IZIN ALLAH, UMNO/BN BUKAN SAJA AKAN PERTAHANKAN PARLIMEN PADANG RENGAS DAN DUN CHENDERUH TETAPI AKAN MAMPU MERAMPAS LUBUK MERBAU...


AKU JANGKA JUGA PAS BUKAN SAJA AKAN TAK DAPAT APA YANG DIKEJAR TAPI AKAN TURUT TERCICIR APA YANG SEDANG DIKENDUNG...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan