Sabtu, 9 Julai 2011

07 di pangkor - Google Blog Search

07 di pangkor - Google Blog Search


..0whhh! Wawa..: Hari Pertama <b>Di</b> Pulau <b>Pangkor</b>

Posted: 06 Jul 2011 01:30 AM PDT

Assalamualaikum
Ok entri bersiri trip china dah abes kita buat entri bersiri baru pula yer. Al-maklum la sejak dua menjak ni aiii kan jalan sesajorrr. Penat tu toksah cakap la tapi takpe yang penting kita happy kann.. :)

Ni buat pertama kali aii jejak Pulau Pangkor jadii teruja tu lebih sikit. Rasanya dah 3 tahun lebih kut tak pergi 'team building' anjuran office. Kira sejak pindah PHB rezeki jalan jalan tu ada saja. Kali ini buat kat Pulau Pangkor.. Yeyyy!!

Seperti biasa kalau dah entri bersiri sudah tentu gambar adalah BANYAK!!!! Jadi kita mulakan dengan gambar didalam bas. heeeee!! :)

Ok kita amek gambar laju-lajuu..
sebelum gerak amek kat atass ferii sebagai kenangan.. :)
Bab posing kasi sahaja kepada kamii. Takmo kalahh !
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Komen