Rabu, 21 September 2011

07 di kuala kurau - Google Blog Search

07 di kuala kurau - Google Blog Search


Blog Eazy Izzuddin: Coretan Raya Ku xD

Posted: 08 Sep 2011 10:02 AM PDT

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera..

sebelum ini Ramadhan, Sekarang Syawal..

ini pun dah nak masuk pertengahan Syawal..

Serius masa cepat berlalu, masa itu emas kan

tapi! nak update juga tentang Raya ku hehe

Raya sebulan kan? kan3x? =P


mesra Datuk & Datin =P (parents ku)

Raya pertama di Kampung Halaman, Best!

Alhamdulillah Atuk Nenek masih sehat walafiat

suasana beraya di kampung sangat best! dan teruja..

berbeza kalau kita beraya di bandar

ataupun lebih spesifik di rumah2 batu hehe

semua sekarang mencari rumah2 kampung

barulah terasa suasana hari raya tu =P


 baju raya tahun ini kami satu family berwarna biru

if korang tengok di gambar, kalau baju biru itu

adik beradik or parents ku lah itu..

kalau lain dari yg lain, sepupu sepapat lah tu hehe


 meriah, cuma 1 family sahaja yg tak balik

beraya di Kuantan, tak best ouh,

 kalau ada mereka lagi meriah.. 

gambar2 di bawah tercoret kisah raya ku di 1 syawal


Raya 1

p/s: ramai juga baju raya tahun ni warna biru...terbaikk..xD

LAYANS

(>_<)

Tiada ulasan:

Catat Komen