Rabu, 21 September 2011

07 di parit buntar - Google Blog Search

07 di parit buntar - Google Blog Search


Apa Ada <b>Di Parit Buntar</b>?

Posted: 31 Jul 2011 07:36 PM PDT

1 08 2011

Best ke pekan Parit Buntar? Pernah datang ke parit buntar? Kalau belum lagi, sila bawa famili atau rakan2 datang ke parit buntar.. jalan-jalan cari makan atau nak shopping pun tak ada hal..

Kalau nak cari hotel kat parit buntar, cari hotel Melor Inn yang baru buka.

Hotel Melor Inn, Parit Buntar

Tak banyak info yang diperolehi tentang hotel Melor Inn ini.

Ok, sekarang kita beralih ke Restoran OldTown White Coffee. Berdekatan dengan hotel Melor Inn jugak.

Parit Buntar OldTown White Coffee

Old Town Parit Buntar memang mendapat sambutan hangat dari orang ramai. Kalau anda gemar minum white coffee, boleh cuba kat sini dengan kawan-kawan.

Kalau korang datang ke parit buntar, jangan lupa singgah kat old town parit buntar. Memandangkan aku ni cerewet sikit bab makanan, jadi restoran macam ini bukan pilihan aku… anda pula bagaimana?

Tag : parit buntar melor inn, hotel melor inn parit buntar, restoran old town parit buntar, parit buntar oldtown white coffee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tiada ulasan:

Catat Komen