Rabu, 30 Mei 2012

07 di tronoh - Google Blog Search

07 di tronoh - Google Blog Search


<b>Tronoh</b>, Bandar Universiti Seri Iskandar <b>di</b> Malam Hari - Laman utama

Posted: 21 Apr 2012 07:00 PM PDT

Aii Letihnye... tadi da check peta semua?
Sekarang dah selesai semua.. nak tido tapi sempat kot update2 jap :)
Dengan bantuan jaga tadi semua keadaan dah berjalan lancar. Dan akhirnya.. Kebahagiaan ditemuimelalui cahaya sinaran mentari.. "UTP" .. Mula lah duka melakir senyuman, mengekori keringat menjadikan satu kisah yang paling menggembirakan.
Kat sini dia ada sediakan 1 bilik untuk tido bagi pelajar lelaki, tapi better tido kat masjid sebab kejadahnya nak berhimpit ramai2 (bilik tu kecik je)

Masjid dia lawa.. Tapi terangnya.. Last-last tak leyh tido, Lepas tu semua keluar balik gi ke Bandar Universiti ,  1km je jaraknya. Kalau nak ikutkan bandar/pekan terdekat dengan UTP ni Bandar Universiti lah.. Tapi IKBN dan UiTM Perak lagi dekat iaitu bersebelahan sahaja dengannya.

Tiada ulasan:

Catat Komen