Isnin, 21 Mei 2012

07 di kuala kangsar - Google Blog Search

07 di kuala kangsar - Google Blog Search


LiFe iS sWeeT: Sepetang <b>di Kuala Kangsar</b>...

Posted: 07 May 2012 01:07 AM PDT

Assalamualaikum.....salam sejahtera.....dah lebih kurang 3 hari ler blog nie x berupdate....akibat drpd bzy berjalan weken yg lepas....ini pun masih ada rasa sisa² kepenatan tu.....bukan ler bercuti...tp apa ye? kiranya ada hal skit..+ merangkap bercuti la kan.......kalau dah bercuti tu mmg la best....tp mengenangkan hari yg mendung nie...kain baju pulak melambak....mmg pening kepala dibuatnya......mood nak ngemas kain baju dlm beg pun x de ni....mood nak edit gmba je yg ada........hehe...
meh layan gambar sepetang di Kuala Kangsar ( Sabtu 5 Mei 2012) ....Gambar di ambil di sekitar Persisiran Sayong Kuala Kangsar...
Ini istana lama kat K.Kangsar, ke sini dulu sblm ke persisiran sg K.Kangsar..gmba atas tadi...
mercu tanda Kuala Kangsar, kiranya cmtu la...Kat cni glamour ngan bende nie...
 Ini namanya Labu Sayong....
Anak² - Athirah, Hadif n Hazim...
yg baju merah tu le anak buah...Amirul Arsyad
suka bebenor dpt jalan²......!
kakak tu......tgh tggu pelanggan ! mmg menarik le brang kraftangan nie.......harga pun berpatutan.
Cantik ! sesuai ler kalau nak buat decorate sumting kat umh...
2 gmbar atas nie...view dri jambatan lama...
sebelum balik , pekene cendol pulut dulu.......buat hilang penat dan dahaga....sedap.....:)
dan kalau ke sebelah utara nie..........mmg x sah kalau x pekena Pasembuq.....lama x makan....
dpt kat cni..........mmg best lah...!
abaikan tlur yg kontang itu...........hahaha....
selamat mencuci mata ye.....

Tiada ulasan:

Catat Komen