Selasa, 13 September 2011

07 di tanjung malim - Google Blog Search

07 di tanjung malim - Google Blog Search


nazarku: KFC Drive Thru 24 hours <b>Di Tanjung Malim</b>

Posted: 01 Aug 2011 05:32 PM PDT

hihihi... best2!! aku ni bab fast food ni suka sangat!! apa nak jadi nihhhh...bolat bolat!!

Dulu masa kerja bertahun2 di Penang, apa pun semua 24 jam ..bila malam2 apa pun senang nak cari lagi..kawin2 kena duk kat tanjung malim.. kul 6 semua kedai dah tutup.... hahahaha..

sekarang kalu org selatan lalu tanjung malim ikut jalan lama..bley singgah kira mcm R&R lah kat BHP Petrol Stesen..stesen ni baru bukak jer bukak dlm 3 bulan gitu..betul2 depan Petronas...sekarang kfc drive thru ada sekali...wahhh di Tanjung Malim ada drive thru...

Sebenarnya tanjung malim dah ada pun kfc di Pekan Tanjung Malim...entah mcmana la..bley plak bukak sebijik lagi..kan lagi bagus kalu bukak Mc'D....

nanti bila lalu sini bley la singgah2...

Tiada ulasan:

Catat Komen