Selasa, 19 Julai 2011

07 di langkap - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

07 di langkap - Google Blog Search


Saya Punyer Bukan Awak Punyer: pix2 kenduri <b>di Langkap</b>,Perak

Posted: 19 Jul 2011 06:25 PM PDT

[unable to retrieve full-text content]pix2 kenduri di Langkap,Perak. Malaz nk cter panjang kowg layan je la pic2 nie k... nie pix yg x di edit lagi... k muuaahhhh.... ^-*. Posted by Eika K Raimi at 18:25 · Email This BlogThis! ...

07 di kampar - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

07 di kampar - Google Blog Search


farah raihan&#39;s page: berkampung <b>di kampar</b>, perak

Posted: 12 Jul 2011 08:10 PM PDT

assalamualaikum salam pembuka bicara.

aku akan meninggalkan ofis selama 3 weeks untuk berhoray-horay kat perak.
baru je tadi fafaz, oyen dan shah said bye-bye coz dorang last day this weekend pergi port dickson.
sedih jugak coz shah will not see me kot after this.
tapi aku still berharap dia ada lagi bila bulan 8 ni bila aku masuk opis.

kali ni tak best sangat coz aku berkampung kat kompleks rakan muda.
 KOMPLEKS RAKAN MUDA KAMPAR
Jalan Kampung Tersusun Batu Putih
31900 Kampar, Perak.
Tel : 05-4664634
Fax : 05-4664689

mcm budak2 skolah lah pulakkan =P
tingat last aku dok tempat2 camni bila join kelab kat UTHM dulu kat Hulu Langat
memang sempoi masuk hutan waktu malam

tapi tu dulu.
bila tua-tua camni dah matured plus pemalas camni aku rasa sangatlah boring
boleh tak buat program ni kat tempat best?
paris ke...
jepun ke
~ngehngehngeh!

before pergi tadi faz sempat pesan kat aku soh tackle mamat-mamat kat situ lepas abis program
~hohohoho!!
takleh la..aku agak loyal  taw.
syg aku pd yg satu melimpah ruah taw =P
setia pada yg satu ~ayat takleh blah =P
tapi kalau muka macam aaron aziz aku fikir dua kali jugaklah takmo tackle =P

oh ya kat situ ada wall climbing!!!
dah lama aku tak jejak kakikukukasarku kat wall climbing..
dah bertahun dah.
rindulah nak climbing wall
~maklumlah waktu kecik ayu sgt asik main anak patung kat umah bila besar mulalah perangai ntahhapehapetah =P

lunch semalam lepak ngan oyen & fafaz kat secret recipe.
fafaz dgn idea mencari ilhamnya
dan

 oyen org kaya dgn rokoknya.

begaya gila org kaya nieh smoke kat secret recipe

aku mmg hangin plus tak suka org smoking.
bahayakan nyawa diri dan nyawa org sekeliling

tapi nak wat cane..dia cuma kawan..tp kalo dia smoke depan aku tepaksala dia kene turunkan rokok merbahaya tu kat bawah meja dan dok berlawanan arah angin & aku akan paksa dia sedut asap rokok tu jangan kuarkan dari idong jua mulut dia!
~huhu.kejam tak aku.
tu oyen...tp kalo kekasih hati sori no compromise!
aku marah sebab sayang okes =)))

 nie spec baru maa

baru malam ahad buat sempena nak gi perak =P

tapi papepon aku still pakai lens jugak nanti =P

yeayy!!!

pagi ni suzie belanja breakfast kat warung

nielah suzie aka mom-2-be!

about 3weeks aku tinggal jiran aku nieh.

"sempena org takde ko laksanakanlah nilai murni sbg jiran yg baik yek.

tlg tgkkan sape2 yg wat messy at my desk yek =P"

 fafaz yg komited pada tugas

walaopon sakit still nak pergi jugak port dickson

tanak menyusahkan org yg dah arrange nama dia...

punyalah bagus husband k.fifa nie yek

1st time minum minuman mahal berais kat warung ni dgn niat mengepaw puan suzie

~ekekekke!!

yg len pulak mcm biasa pegi breakfast kat tempat idaman kalbu @mc'dbkl =P
~agagagaga...

tetiba jek rasa sedih nak gi lama :-(

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

07 di bukit merah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

07 di bukit merah - Google Blog Search


Nurita Zakaria: Bercuti <b>di Bukit Merah</b> Lake Town

Posted: 01 Jul 2011 08:36 AM PDT

Entri terlambat sebenarnya memandangkan dah pergi Bukit Merah ni awal Jun lepas. Tapi, still nak update juga lah kan ke blog untuk tatapan readers sekalian.

Pergi holiday dengan member-member U : fatin, bed, ika dan tia murad.

Gerak dari U awal juga pagi-pagi. Mula-mula perancangan lepas subuh nak gerak, tapi nama pun janji manusia, last-last around 8.30 pagi macam tu baru lah gerak ke Bukit Merah. 

Sampai je dalam pukul 10 ke 10.30 pagi. Sedang cun lah orang pun ramai juga memandangkan tengah public holiday.

Nah NZ tepekkan picture masa pergi sana.




Nak kata best sangat macam tak kot. Sebab NZ rasa tak lah seronok sangat. Tapi memandangkan first time pergi sana not bad la.

Entri seterusnya nanti NZ cerita pengalaman makan mee udang banjir dekat Kuala Sepetang. Tunggu!!

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

07 di tronoh - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

07 di tronoh - Google Blog Search


Rumah 1 Tingkat <b>di</b> Taman Tasik Putra, <b>Tronoh</b> – Houses for sale <b>...</b>

Posted: 11 Jul 2011 02:07 PM PDT

Rumah setingkat end lot untuk di jual di Taman
Tasik Putra (off Ipoh- Lumuthighway)31750, Tronoh, Perak1km sahaja ke UTP4km ke UiTM Seri IskandarSesuai di beli untuk yang baru hendak berumah
tangga. @ untuk investment(mudah di sewakan terutama pada student UTP yang
berkeluarga)kadar sewaan rumah kosong dalam lingkungan
RM200-250 Jika berminat, sila hubungi nombor tertera

Contact Seller Email This Post Email This Post

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

07 di bukit gantang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

07 di bukit gantang - Google Blog Search


Pesta Durian <b>Di Bukit Gantang</b> Hujung Minggu Ini | MyNewsHub (BM)

Posted: 18 Jul 2011 02:10 AM PDT

IPOH – Sebanyak 5,000 durian akan disediakan untuk orang ramai pada Pesta Durian Perak 2011 di Dataran Long Jaafar, Bukit Gantang, pada Sabtu dan Ahad ini.

Pengerusi Jawatankuasa Kesenian, Kebudayaan, Belia dan Sukan Negeri, Datuk Zainol Fadzli Paharuddin, berkata mereka yang hadir dari 10.30 pagi hingga 1 petang pada hari Sabtu boleh menikmati durian percuma tetapi selepas itu bayaran sebanyak RM9 akan dikenakan.

Pesta itu dianjurkan oleh Kementerian Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan, Kementerian Pelancongan serta kerajaan Perak dan akan dirasmikan Oleh Menteri Besar, Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir.

Zainol Fadzli berkata, antara aktiviti yang akan diadakan ialah acara makan durian, pameran dan jualan, persembahan artis tempatan, acara lelong durian serta pertandingan dan demonstrasi masakan tradisional.

"Pelancong dari Eropah yang menginap di beberapa homestay di sekitar Taiping turut dijemput menghadiri pesta itu," katanya. – BERNAMA

Berita Berkaitan:

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

07 di taiping - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

07 di taiping - Google Blog Search


Video Gathering Blogger Perak <b>di</b> Burmese Pool <b>Taiping</b> — BUAT DUIT <b>...</b>

Posted: 15 Jul 2011 10:51 PM PDT

YouTube Preview Image

Ini merupakan official video Gathering Blogger Perak baru-baru ini yang telah diedit dan juga diolah oleh pakar video BP iaitu saudara adired.

So enjoy ye..:D

Popularity: 2% [?]

Related posts:

  1. Gathering Blogger Perak 2011 Happening!
  2. Gathering Blogger Perak di Teluk Batik Pula
  3. Koleksi 10 Video Perkahwinan Terbaik
  4. 10 Stop Motion Video Terbaik Untuk Tontonan
  5. 10 Video Tutorial Tentang WordPress

Written by reezluv

reez merupakan seorang blogger yang suka berkongsi pengetahuan melalui blognya. Suka bersosial dikalangan blogger dan juga amat peramah. Hobinya adalah fotografi,graphic design dan banyak lagi. Lawati juga blog fotografi beliau di Fotocinta

Tagged as:  · · · · ·

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved