Selasa, 16 Oktober 2012

07 di sungkai - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di sungkai - Google Blog Search


D SCHOEN HAUS: Beraya di teratak opah <b>di Sungkai</b>....

Posted: 27 Aug 2012 05:32 AM PDT

Raya tahun ni turn Perak pulak..so , mama dan keluarga menyambutnya di Perak...Tengoklah wajah ceria opah memandangkan anak menantu dan cucu beraya di Perak..alamak Tok Wan pulak mata pejam..anyway ni lah couple paling romantik...

Mama posing ngan seme cucu lelaki opah..hadif,addan  dan iddin 

satu-satunya bachelor dalam rumah opah...dipanggil ummi oleh cucu opah..

 

seme cucu opah posing ngan opah dan tok wan kecuali BUNGA yang beraya di Pekan

posing ramai2 di pagi raya selepas sembahyang sunat raya..

keluarga Angah iaitu adik mama 

ni la pengantin suam...bukanpengantin baru ..sebab dah 4 bulan rasanya dah kawin..tak ingatlah ..kene tengok balik entri mama sebelum ini..tapi mama mmg salute dengan adik ipar baru ni..pandai masak..mama dulu baru2 kawin x pandai masak..tapi dia mmg cekap di dapur



ni tengoklah anak cucu nak posing pulak

dua anak dara yang keletah...iman dan che pah

family mama ngan tok wan dan opah

Bujang mama yang macho pun nak posing gak...

Iman ngan mama nak posing gak...

banyak ke dapat duit raya tu...kira..jangan tak kira..



Video Together <b>Sungkai</b> 1 Community (Jebat Legacy)

Posted: 18 Sep 2012 06:44 AM PDT


Together Sungkai 1Community yang melibatkan Jebat.Net, Kenarianz, Sabahan.FM, MENU Crew, SIXORS, Big Bikers, SIC, SBBA, Crez Crew D'Million, Petronas & banyak lagi

Aktiviti bersama ini sebenarnya telah bermula sejak 2 tahun yang lalu dengan pelbagai pelbagai aktiviti yang dijalankan dan kini ianya makin berkembang luas.
 

"Friendship In Community"
Terima Kasih Jebat Legacy Atas Video Youtube ini..Semoga persahabatan antara 1 komuniti akan kekal selamanya..

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved