Sabtu, 12 Januari 2013

07 di teluk intan - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di teluk intan - Google Blog Search


Dee: Ronda2 <b>di Teluk Intan</b>...

Posted: 06 Jan 2013 05:00 PM PST

Hari tu dah cerita pasal Menara Condong Teluk Intan kan?  Sambung baliklah story Teluk Intan saya.  Ni ada yang kena gelak ni kang.  Yelah..orang gi HK Disneyland pun seminggu je entry.  Kalau saya, mau sebulan lebih pun tak abis2..hahaha.  Oklah, nampak durian kat atas tu?  Ha...mmglah sepanjang jalan ke sana kiri kanan org berniaga durian.  Tak tahan wei.  So, gigih ni cari durian kat pekan Teluk Intan.  Murah2 pulak tu.  RM1 sebiji pun ada.

Belasah 2 biji durian yang besar2.  RM7 je.  Makan pun berdiri je tepi jalan, tepi longkang.  Beli air mineral botol besar kongsi ramai2.  Eh..seronok tau.
Balik tu, budak2 pakat berendam kat hotel.  Hotel murah je.  Sebab tu tak buat entry khas utk hotel ni.  Swimming pool pun sempoi habis.  Jadilah..buat budak2 enjoy.  Nak tau hotel mana?  Kat sini.  Satu je pesan saya, jangan terpedaya dengan gambar2 kat website...hahaha.  Boleh tahanlah, bersih gak.  What do u expect from a 3 star hotel kan..hehehe.
Petang tu kitorang round2 lagi Teluk Intan   Ada River Front.
Tapi kitorang pergi jeti.  Tengok view kuala sungai yang cantik sgt.


Ha..cantik tak?  Mestilah cantikkan...indahnya ciptaan tuhan.  Mendamaikan.  Ok, esok entry makan2 ye..hehehe.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved