Ahad, 10 Mac 2013

07 di tanjung tualang - Google Blog Search

07 di tanjung tualang - Google Blog Search


Program Jemputan Kem Kepimpinan Pengawas SMKDBCMY 2013

Posted: 03 Mar 2013 09:36 PM PST

Tanjung Malim - Pada 1 -3 March 2013 yang lepas Kelab Fasilitator Bitara UPSI telah dijemput oleh SMK Dato' Bendahara C.M. Yusoff, Tanjung Tualang bagi menjayakan bersama Kem Kepimpinan Pengawas 2013 yang diadakan di Teratak Riverview, Tanjung Malim. Seramai 78 orang pengawas daripada Tingkatan Dua hingga Tingkatan Lima bersama hampir 20 orang guru pengiring yang hadir manakala seramai 10 orang faslititator dijemput bagi membantu guru-guru dalam menjayakan kem tersebut.
  Objektif kem kepimpinan ini diadakan adalah untuk membina jati diri serta menerapkan sifat kebertanggungjawaban dan kepimpinan yang kukuh dalam diri setiap pengawas SMKDBCMY. Kerjasama diantara pengawas, guru-guru bersama fasilitator yang sangat memberangsangkan telah melancarkan  lagi perjalanan program seperti yang dirancang. Tahniah diucapkan kepada semua.
Di sini dipaparkan bersama gambar-gambar yang diambil sepanjang kem berlangsung . 
Dan ini adalah barisan penggerak bersama .
Ahli Kelab Fasilitator Bitara UPSI .
Terima Kasih diucapkan kepada SMK Dato' Bendahara C.M. Yusoff atas jemputan mereka. Banyak pengalaman dan ilmu yang kami terima daripada apa yang kami berikan . Kepada barisan pengawas SMKDBCMY 2013, jadilah pengawas yang berdisiplin, bertanggungjawab serta mampu memimpin pelajar-pelajar sekolah yang lain dengan bijak dan jayanya. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan