Sabtu, 29 Disember 2012

07 di tanjung malim - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di tanjung malim - Google Blog Search


Inilah Ceritaku: <b>Tanjung Malim</b> (2012)

Posted: 25 Dec 2012 05:47 AM PST

Selepas mandi di Hentian Tapah...papa amin nak singgah ke Tanjung Malim. Tempat papa amin belajar dulu....konon2 nak mengimbas kenangan lalu...cheeeewahh...
mama mai layankan aje.....seronok dengar dia bercerita kenangan silamnya ;)
Ada juga terselit memory papa amin di SINI
pelik la banyak gambar yang hilang....mana la perginya...
papa amin cakap ni air untuk students UPSI.....ada yang sedekahkan air ni SETIAP HARI di lalauan untuk ke UPSI.. bagus kan kalau mama mai boleh buat macam ni dekat tempat mama mai bekerja.....insyallah...niat dah ada ;)

ini pulak rummah sewa papa amin dulu.....tinggal kenangan...
gambar kami ke proton city tak ada....mana ntah dia nyorok...huhuhu
lepas pusing2 kami singgah di Kedai Pau Yik Mun......dulu pau dia memang sedap...tapi kenapa order hari tu dah tak sedap?? huhuhuhu...
lepas makan pau...kami bertolak ke KL


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved