Khamis, 31 Januari 2013

07 di bukit merah - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di bukit merah - Google Blog Search


Kirapu.blogspot: Sepetang <b>di Bukit Merah</b> Laketown

Posted: 31 Jan 2013 06:35 AM PST

Dah agak lama tak update blog..agak takde mood berblog sejak akhir2 ni. Nak kata sibuk sangat tak gak. Ntah la.
Kali ni sekali lagi melawat Bukit Merah dan macam dulu gak singgah kejap2 je. Tak mandi pun. Yang bagusnya kat sini, walaupun sekadar singgah tapi ada je aktiviti yg boleh dibuat sambil mengadap tasik bukit merah yg besar tu.
Antara aktiviti yg boleh dibuat kat sini ialah naik chairlift. Walaupun tak mandi, sekurang-kurangnya dapat tengok orang mandi-manda kat waterpark bila naik benda ni.

Sebenarnya banyak lagi aktiviti boleh wat kat sini. Antaranya melawat pulau orang utan, skycycle, berkayak, eco park, mini safari dan lain-lain lagi. Mungkin lain kali je lah kot, datang pun sekadar singgah je. Sebelum balik, nyopping dulu

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved