Isnin, 28 Januari 2013

07 di taiping - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di taiping - Google Blog Search


Taiping Mali: Majlis POJA Roh Komunis oleh PAS <b>di Taiping</b> Esok

Posted: 27 Jan 2013 07:53 PM PST

Parti Aslam Sa-Malaya (PAS) akan mengadakan majlis puja roh Mat Indera esok bermula di Kamunting dan akan berakhir di tanah perkuburan Kg Jambu Taiping. Sebelum itu konvoi tersebut akan berhenti di Penjara Taiping untuk satu demo memperingati tempat komunis dihukum gantung.

Mat Sabu dijangka akan mengetuai majlis memperingati kematian komunis Mat Indera yang terlibat dalam serangan di balai polis Bukit Kepong Muar Johor yang membunuh anak-anak dan isteri-isteri polis zaman darurat dahulu.

Oleh itu beberapa NGO di daerah Taiping akan membuat satu laporan polis petang ini terhadap tindakan biadab parti Pas yang akan mengadakan majlis puja roh esok.

Esok kita akan tengok lebai-lebai kera dan cicak mengkarung Pas akan menjadi pecacai Komunis alaf baru akan bertakbir mengangkat martabat Komunis Malaya

http://taipingmali.blogspot.com/2013/01/pas-taiping-akan-buat-majlis-puja-roh.html

Orang ni: Hot..!!!! Zambry Kadir 4 kali menCandu <b>di Taiping</b> esok

Posted: 24 Jan 2013 07:32 PM PST

Menurut sumber yang diterima, esok MB Haram Perak@ Penakut Debat  Zambry Kadir akan sehari suntuk di Parlimen Taiping dalam memenuhi jadual "Program Ceramah Bajet Pra PRU 13".
Program ini banyak melibatkan agensi-agensi kerajaan yang akan diperkudakan UMNO Perak untuk tujuan politik. 
Khabarnya Zambry Kadir akan dijamu oleh orang-orang UMNO di Parlimen Taiping dengan hidang Teh Candu.sebanyak 3 kali sepanjang lawatan disini esok.
Pada sebelah pagi Zambry akan minum teh candu di Casual Market, tengahari pun kena teh candu di Komplek Rakan Muda dan petang sebanyak 2 kali  lagi Zambry kena teh candu di  Denaro Line dan di Pekan Aulong.
Macam jadual makan ubat pulak...sehari 4  kali Zambry kena candu....hahaha....
Rupanya Zambry seorang  peminat  tegar candu...hahaha... maka kelam-kabutlah orang-orang UMNO kat Taiping mencari pembuat teh candu untuk Zambry esok...hahaha....

Patutlah dikalangan orang UMNO kat Taiping panggi Zambry dengan gelaran "MB Candu".

Laporan kisah Zambry mencandu di Taiping esok akan di update-kan dari masa ke-semasa...hahahaha...0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved