Khamis, 14 Februari 2013

07 di tanjung rambutan - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di tanjung rambutan - Google Blog Search


E134H143E4EVA: EX~<b>Tanjung Rambutan</b>

Posted: 14 Feb 2013 12:35 AM PST

Alowp.. assalamualaikum.. wad'dup??,
hola! lamenye tak merepek kat sini.. rase cam nak nyanyi lagu Because I Miss You _ Yong Hwa CN to the BLUE! pulek.. hehe,
lately saye telah berjaya! menempatkan diri di dalam wad V.I.P Hospital Tanjung Rambutan, *yang kene lektrik tu?? ahaha,
Mental disorder kowt? frust tahap petale punye argh!,
MRSM!!!! why? n why?? n why?????!!!!,
it's the second time kau tolak aku! aku tumbukkk kau bah! aku tumbukkk kauu!!,
haiyyeh!! (=_=;) very the sedih! actually perkataan 'sedih' tu bukanlah perkataan tepat yang boleh menggambarkan perasaan kuchiwa tahap gaban saye time tu..,
it's more to 'frustated' kot, frust tertonggek, tergolek, tersembam! 'semue sekali haok..' bak kate my kezen..,
da le SBP pun tak dapat,
ade gak rase nyesal cause sebelum result MRSM keluar 'ter'cakap ayat cenggini;
"Kalau dah dapat SBP, tak leh dapat MRSM! tak best ler cenggituh..,",
last-last.. due sekali kau dapat!,
padan ar dengan muke yang tak bape nak cun tapi lagi sikit nak same ngan muke Preity Zinta ni,
ahaha! perah santan ayam brand plak.. lesung pipit pun illek!,
lesung batu je yang ade.. tu pun dah pecah tige adek buat! ganas betuii anak daghe sorang tu, hehe
celoparrr betul lah mulut ni..hadessss... 
tapi serious type, time dapat berite yang saye tak dapat MRSM 1st intake tu,
macam orang ape je time uh! ape yang saye buat sepanjang due hari saye ponteng tu pun,
saye tak bape nak ingat... nyanyoks lah tu.. ahaha! 7 tanda penuaan..., ngepeks!
lagi lah sekarang ni tengah tension sesangat-sangatnye.... OM.WEK!!!!,
adessss... satu hal yang memang boleh buat saye demam kuning!,
erkkk... TE.TI.BE 'ter'masuk bab politik.. hehe.., 
haiyyeh ini lagi satu hal... sappedek betol!,
subjek for SPM dah ler sebelas subjek... saye amek aliran Sains Agama,
lepas tu.. cikgu pulak dah boleh kalahkan Valentino Rossi dalam bab bagi-bagi OM.WEK ni,
banyak wooohhh!! sekali bagi, OM.WEK satu tong! gituh..,
boleh tak kalau suruh kerajaan 'Mansuhkan Homework'?,
PMR dah mansuh.. tak kan homework pon tak leh nak mansuhkan...kan??,
wokeyh, sampai di sini sahaje luahan hati 'kembar' takde lesung pipit, burung pipit Preity Zinta ni... luls lagih,
assalamualaikum... (jawab salam tuuuu!)
bagi salam juge kat Colin Morgan a.k.a Merlin yang same species tak suke OM.WEK! kat bawah ni..
tengok muke die.. elelele! 'comel' gituh..,
cenggitu ler muke saye bile pike pasal H to the O, to the M, to the E, to the WORK!, 
HOMEWORK!! *malas nak eje pepanjang... ngehngehngeh! TUTUUUU!!! (b_~;)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved