Selasa, 5 Mac 2013

07 di sitiawan - Google Blog Search

07 di sitiawan - Google Blog Search


Pentas UMNO Kg.Serdang, <b>Sitiawan</b>. Perak | BLOG - BLOG PARTI <b>...</b>

Posted: 18 Feb 2013 01:36 PM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info

1,000 ahli kelab penyokong Pas Pasir Panjang batal keahlian?

Posted: 18 Feb 2013 07:39 AM PST


Nizar Lambai menerima tamparan hebat apabila kira-kira 1,000 ahli Dewan Himpunan Penyokong Pas (DHPP) di Dewan Undangan Negeri (DUN) Pasir Panjang yang diwakili beliau membatalkan keahlian mereka dan menyatakan sokongan kepada Barisan Nasional (BN).

Kumpulan tersebut yang diketuai bekas Pengerusinya, S. Saravanan, 42, berbuat demikian setelah hilang kepercayaan kepada Pas dan Mohammad Nizar yang juga merupakan Timbalan Pesuruhjaya Pas negeri.

Menurut Saravanan, mereka nekad meninggalkan DHPP setelah merasa tertipu dengan pelbagai janji manis yang ditabur oleh Pas dan Mohammad Nizar.

"Saya sudah bersama dengan Pas hampir lima tahun dan kami semua amat menderita kerana tidak ada satu pun permintaan kami seperti meminta kemudahan lampu jalan dan taman permainan dilayan oleh wakil rakyat.

"Lebih menyakitkan hati apabila kami meminta peruntukan untuk mengadakan jamuan kecil tetapi kami dimarahi dengan alasan tiada sebarang peruntukan," katanya.

Beliau menyatakan demikian ketika ditemui pemberita selepas hadir bersama beberapa bekas ahli DHPP DUN Pasir Panjang menyerahkan borang keahlian MIC kepada Menteri Besar, Datuk Seri Dr. Zambry Abd. Kadir di majlis Perhimpunan Jentera BN Parlimen Lumut di sini semalam.

Warna-warni Politik
Torashah

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info

Tiada ulasan:

Catat Ulasan