Isnin, 1 Ogos 2011

07 di seri iskandar - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di seri iskandar - Google Blog Search


нσиɛʏяαвнʋℓαт (^_^): <b>Di</b> bumi <b>Seri Iskandar</b>

Posted: 10 Jul 2011 07:10 AM PDT

Tengok tajuk je dah tahu Hani skrg kat mana kan...
Dekat mana lagi tak lain tak bukan di bumi Seri Iskandar yang sgt SEJUK ni kan
Actually, Hani dah balik sini Selasa lepas...
Sampai je umah, kasi bersih ini rumah!!!
Pastu kuar shopping barang2 umah dengan housemate..Licin duit!!! 
Cepat je kan..macam air o__0
Hani dah pon mendaftar untuk semester baru nie..
Jantung dup dap dup dap gile beb masa nak amik result...
Tapi Alhamdulillah result memuas kan dan menggembirakan..
Sebab ada peningkatan..result sem lepas gile kejam, cikit cinonet je
So, semester ni kena la study betul2 kan demi menaikkan taraf pointer yang lagi segan untuk naik..
Xsabar rasanya nak habes kan semester ni..huhu
Padahal kelas baru nak mula esok...
Dah la kelas semester ni pack nak mampus, sampai pukul 6 kelas nya..
Selalu nya sampai pukul 4 je...kelas pukul 6..hurm suku je la masuk otak..
Tu pon kalo nak masukkan...
Mesti busan gile kan baca entry Hani hari ni..
Hani pon busan gile...Malas nak update coz xde idea..tapi nak update jgk belog ni...
Korang2 semua, rajin2 la dtg belog Hani..
Jgn mls lak mcm Hani, Hani rajin je belogwalking tapi nak update entry agak malas la...
Ok la korang, bertemu di lain hari ye =)
P/s : Tolong doakan Hani jadik budak yang rajin dan berjaya semester ni dengan ponter yg sangat-sangat memuaskan ye =] Thanks!!!

Eh, jap...lupa lak nak cite...

har tu before balik cini Hani singgah umah Amoi dulu..
Jumpa Adrian Firras yang comel lagi bulat dan gebu...
Takut rindu lak kalo xtengok lelama..hehe
Hani sempat record Adrian baca berita...
Jom tengok Adrian yang comel....
Thanks for reading!!! Bui Bui 

Terima Kasih! Rerajin La Komen Dan Click Iklan!!!

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved