Selasa, 22 Januari 2013

07 di manjung - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di manjung - Google Blog Search


^c e r i t a t e n t a n g k a m i^: nikmat makanan <b>di Manjung</b>

Posted: 19 Jan 2013 06:54 PM PST

menulis dari rumah mak mentua.
sementara imran masih lena lagi
bile balek je ke manjung ni..mamanye mula la nak makan macam2..
ni antara yang sangat2 la menjamu tekak dengan berseleranye..
rase tak puas..siap nak ulang sepinggan dua lagi..
lokasi di bangunan arked mara sitiawan
yg best kuahnye..sedapp..manis2 pedas..
dan isinye boley la pilih2 mengikut kegemaran..
saya amik yang bese je tapi kueh lebey
baru 4 hengget..sedapp woo
mee rebus nye pon sedap..en.ikhwan yg makan
 BURGER BAKAR MARVELLOUS
lokasi.gerai tepi jalan dekat restoren mamak icy scoop
emm akhirnye dapat jugak makan bege baka..
ni 1st time rase..tidak mengecewakan.
tapi nak rase lagi kat tempat2 laen..
cuma gerai ni tepi jalan raya..emmang ade bukak meja 
tapi agak bahaya..kete laju2..pastu dekat dengan longkang
cam xbape besh la..dhini sgt sensitip bau..tutop idung je..
saya makan yang single cheese bege,,rm8.50
puas hati...sebelah stall bege
ade stall NASI KUKUS AYAM DARA BEREMPAH..
pon mabeless...dhini tak suke sgt fast food..
jadi die memang suke makan nasi..puas hati jugak
5hengget sepinggan..gambar takde..area tempat makan gelap 
mama tak cukop tangan nak snap gambar
 dan ini sarapan pagi tadi..
cikgu yam ialah mak mentua saya..seorang bekas cikgu kemas
memang mabeles jugak..menantu tak tolong masak pon..
tolong makan aje...nyumnyum
dan disebelahnasi lemak bukanlah minumpagi kami pagi ni..
tapi hasil selepas makan nasi lemak 
syukur..5 oz dalam mase 12min.
tengah hari ni makan ape mak?? 
hamboi menantu..camtu pulak tanye ye..
hihihi nampak mak da kuarkan daging.
sure special dishes jugak tu
TUNGGU dan RAJIN RAJINLAH MEMBANTU

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved