Jumaat, 11 Januari 2013

07 di sitiawan - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di sitiawan - Google Blog Search


50 Gambar & Video Kemalangan <b>Di Sitiawan</b> Perak | www.izz3.com

Posted: 11 Jan 2013 07:34 AM PST

Kemalangan dasyat melibatkan beberapa kenderaan seperti lori,bas sekolah,kereta,mpv JPJ,motosikal dan basikal berlaku di Perak berhampiran hadapan Sekolah Menengah Methodist, Air Tawar  jam 12.20 tengah hari tadi. 
Kejadian berlaku sebaik pacuan empat roda dikatakan mengarahkan lori berhenti dan lori tersebut berhenti secara mengejut. Orang ramai yang berada disitu marah dan membakar kenderaan mpv JPJ tersebut.  25 mangsa cedera telah dihantar ke Hospital Sri Manjung,untuk mendapatkan rawatan lanjut. 













































video kenderaan JPJ dibakar 

Rahsia Sihat & Cantik: PENGEDAR SAH SHAKLEE <b>MANJUNG</b>

Posted: 28 Dec 2012 03:13 PM PST

Salam Sabtu semua...

Kepada pengikut atau pembaca blog ni umumnya ramai yang mengetahui kak long adalah PENGEDAR SAH SHAKLEE di MANJUNG... Tapi buat mereka yang baru sahaja membaca laman ini dan baru je nak berjinak-jinak dengan kak long...maka sekali lagi kak long nak menyatakan yang KAK LONG ni PENGEDAR SAH SHAKLEE MANJUNG... (macam gempak je kan..hehehe memang gempak pun!)

Kalau u olls nak tau, sebelum kak long jadi distributor SHAKLEE ni, kak long dah berjinak-jinak dengan SET PENYUSUAN terlebih dahulu... Selepas setahun barulah kak long terbuka akal, minda dan hati untuk bersama-sama berkongsi dengan u olls kebaikan SHAKLEE ni.

Jadi arini kak long nak bagitahu u olls keISTIMEWAan beli produk Shaklee dengan kak long...
~ Anda akan diberi panduan pengambilan setiap vitamin yang anda beli
~ Anda akan dibekalkan dengan jadual pengambilan vitamin 

~ Jika anda ada masalah berkaitan pengambilan vitamin, anda boleh mendapatkankhidmat nasihat secara percuma (rasa-rasanya farmasi/ doktor pun tak buat macam ni kan..)

~ Anda boleh berikan bajet anda dan kak long akan buatkan pek khas untuk anda...bergantung kepada objektif anda
~ Anda akan dimasukkan ke dalam kumpulan perbincangan tertutup khas buat semua pelanggan Euphoria...di sana anda boleh berkongsi pengalaman, memperolehi nasihat serta cadangan-cadangan berkaitan pengambilan vitamin
~ Anda turut menerima cenderahati percuma khusus buat pelanggan kak long


~ Setiap bulan pasti ada tawaran-tawaran menarik hanya dari kak long untuk pelanggan kak long sahaja...

Jadi tunggu apa lagi.... Dapatkan vitamin anda hari ini..
Cara yang paling mudah untuk order... sms ORDER (set apa) dan hantarkan ke 0197987970....Kak long akan berikan cara pembayaran dibuat..Semua pembayaran sebelum jam 12 tengahari...vitamin akan dihantar pada hari yang sama...
Untuk pelanggan sekitar Sitiawan, Manjung dan Lumut..
Anda boleh Self pick-up atau COD
Sebelum kak long terlupa... u olls pun boleh mendapatkan PRODUK SHAKLEE dari rangkaian kak long seperti di bawah:
1. Radhiah binti Rahim : 019-7578554 : Area : Shah Alam 
2. Armilia binti Omar : 012-5636403; Area: Sungai Dua, Butterworth 
3. Siti Muhaini : 012-5491200; Area: Sandakan 
4. Nurhidayu Ibrahim : 012-226 7139; Area: Sg Buloh 
p/s: kalau u olls rasa-rasa nak join rangkaian kak long... boleh je... hubungi kak long di nombor tertera di bawah ye...memang best!!!!
Berminat nak mencuba produk Shaklee?

Hubungi saya

~ Nur Adha Mansor
~ Shaklee ID: 852417
~ sms|whatsapp: 019-7987970
~ Emel: nuradhamansor@yahoo.com

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved