Sabtu, 16 Februari 2013

07 di tambun - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di tambun - Google Blog Search


Awesome SYA : Lost World Of <b>Tambun</b> !

Posted: 14 Feb 2013 07:56 AM PST

Hi ! Assalamualaikum :)

The story was like this... Once upon a beautiful Sunday.... hihi :3

K camni, Sunday tu kerja. Tapi terpaksa unpaid leave dengan tak seberapa sengaja. hihi ~
Why? Cuz ikut my family pergi Lost World of Tambun, Ipoh, Perak ! Wehuuuu best weiii. Di saat staff lain tengah kerja, serve customer, naikkan sale, aku suka hati ponteng. Hee sorry :3


Pengalaman pegang em...somekind of anak landak camtu lah. Weee :3


Bijak burung tu tau. Garang pulak tu, takut aku nk dekat2 sangat -.-

Ok, time mandi-manda kat sana, takde snap pictures pun. Cuz sume sibuk nak enjoy ! :3 
Then dah petang tu, pergi Fraser Hill, Pahang pulak. Hm oleh sebab takde hotel, dh fed up mencari, lepas je isi perut dekat sana, terpaksalah balik KL.

In one day, dua tempat Sya pergi. Then sampai rumah, pukul 1 pagi. Lepas tu kerjaaaaaaa. Wuuuu, penat weii. Dah lah sunburn. -_____-" 

Takpe, redha je. Yang penting, i love the memories ♥ 

#Next time nak pergi Sunway Lagoon pulak :3 Weeee

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved