Ahad, 3 Februari 2013

07 di tambun - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di tambun - Google Blog Search


ROSLANKASIM SEKELUARGA: Mandi <b>di</b> Lost World Of <b>Tambun</b> <b>...</b>

Posted: 04 Jan 2013 05:05 PM PST

Mandi di Lost World of Tambun .
Satu lagi tarikan di negeri PERAK .. Ipoh .
Taman Tema Air di Malaysia - anak anak pasti suka . Sebelum ni kami pernah ke Taman Tema Bukit Merah - jadi sekarang ni kami cuba pulak tempat yang baru Lost World Of Tambun . Tempat nya di kelilingi Bukit di belakang taman ini . 
- Kalau tengok iklan terbaru dia akan datang nanti adalah roller coaster - masih lagi dalam pembinaan . Pasti menarik nanti .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 Video

&&

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hotel terdekat di sini adalah Sunway Hotel . Tapi kami tidur di Hotel Seri Malaysia  (rekomen) sebelum besoknya mandi puas-puas . Hotel Seri Malaysia ni jauh skit - tapi berbaloi la dgn harga kalau berbanding dgn Sunway Hotel tu - sebab pilih hotel Seri Malaysia pasal jalan nya terus ke Tambun - tak perlu belok kiri atau kanan  . Kalau nak mandi dari jam 10 pagi hingga petang boleh - bawa masuk sekali baju sembahyang dan jua telekung . Tempat sembahyang di sediakan . Lepas sembahyang mandi lagi .
Jangan tak percaya sebab anak anak pasti tak nak balik . Nak sambung malam pun boleh untuk air panas . Pasti menarik kat sini untuk anak anak kita dan kita sendiri .

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved