Ahad, 3 Mac 2013

07 di bidor - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di bidor - Google Blog Search


Absolutely Afzan: Aidiladha <b>di Bidor</b>

Posted: 08 Dec 2008 07:29 AM PST

Raye haji nih balik Bidor.. bawak Affan beraye umah tok ibunye.. kitorg sampai sini dari hari jumaat lagi. Afat kan cuti Jumaat & sabtu. n terengganu bagi cuti raye haji hari isnin & selase. so, hari selase pagi2 baru balik kuantan..

Hari nih, di pagi hari raye, cam biaselah, mkn soto.. ibu masak soto mmg sedap.. pastuh kol 3ptg gerak keluar. dari semalam Liyana dah ajak dtg umah mak mertua die kat Ipoh sbb ade kenduri Akikah anak die, Puteri Orked Khadija.. So, siap2 la gi Ipoh.. 1st time nih aku nak gi Ipoh.. Affan surela dibawak sekali. lagipon Yana x penah tgk affan lagi..

Affan yang dah siap pakai jeans n baju jalan die menunggu mama bersiap sambil duduk2 di atas sofa..

Ok, nak keluar rumah kenela pakai topi eskimo die..

Affan sgt suke gi jalan, masuk kete je trus tido.. mmg senang nak bawak die nih jalan..

Bergambar ngan Liyana ngan Orked nye.. Orked dah 8 bulan.. tapi die akan dapat baby x lame lagi. Liyana pregnant dah 6 bulan..

Balik dari rumah Liyana, gi lak umah kawan Afat. tapi x de org kat umah, pastuh gi umah kawan Afat sorg lagi, Ijad kat Kampar.. lepas tuh dah magrib tuh turun dari umah Ijad, gi lak umah Acik Afat kat Temoh lak.. last2 kol 9 malam sampai ke Bidor.. sakan betul berjalan raye hari nih. Affan pon dapat byk duit raye..

Sekian.. Esok nak balik ke Kuantan..

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved