Sabtu, 19 Januari 2013

07 di batu gajah - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di batu gajah - Google Blog Search


kisah hidupku: bosan <b>di batu gajah</b> perak

Posted: 13 Jan 2013 12:52 AM PST

akhirnya nana sampai jugak kat batu gajah perak nie..untuk apa? untuk praktikal selama 2 minggu di klinik kesihatan tronoh..tapikan..yang tak bestnya.bosan..bosan..bosan sangat2.. sampai tak tau nak cakap apa da kan.walaupun dok umah taman,tapi rasa sunyi sangat.dengan line broadband yang slow..lagi la bosan..hampeh btol la..da la tempat makan pun jauh giler bapak..nak g makan tu sempat lagi kena kejar ngan anjing tu.hadoi..semput dibuatnya.apa pon tak bley..semalam da abis bosan sangat tak tau nak wat pa,nana tengok setia hujung nyawa sampai pkul 4.30 pagi. first tu saja nak tengok,sebab kawan2 asyik kata,sweet cita tu.bila try tengok..emm..memang sweet sangat.hilang kejap bosan untuk semalam.erm..esok da start praktikal nana,harap2 tak da la apa2 yang menghalang kami.



gila dah tengok amar yang sweet nie..hehe

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved