Sabtu, 19 Januari 2013

07 di kuala kangsar - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di kuala kangsar - Google Blog Search


Ceritera Sang Puteri: Kenduri kawen <b>di Kuala Kangsar</b>

Posted: 29 Dec 2012 05:00 PM PST

2 Minggu lepas kitorang balik kampong belah mak mertua kat Kuala Kangsar, sepupu Abi kahwin.Malangnyer kitorang hanya sempat follow ke rumah pengantin perempuan je pada hari Ahad tu, kenduri belah pengantin lelaki yg merupakan sepupu Abi, kitorang tak dapat nak join sebab majlis tu diadakan hari Isnin, aku kena keje tak dapat cuti sebab opis takde orang jaga..sob...sob..sedih sebenarnyer..Seronok dapat jmpa sedara mara belah Abi ni, semua spoting2 and happening.Tak rasa janggal pon bila bersama ngan dorg..Bila tak dapat join kenduri tu, rasa sedih jugaklah, tapi takpelah sekurang2 kitorang datang juga "tunjuk muka".Tak dapat tolong banyak2, dapat tolong2 sikit pon jadi lah..hehe..
Buat Oja (sepupu Abi) dan isteri, Selamat Pengantin Baru.Moga Kekal ke anak cucu..Berseri2 pengantin pakai baju kaler merah, kelasss gitu, sama macam tema kitorang masa kawen dulu..hehehe...*tetiba*..
Sama cantik sama padan, bagai pinang di belah dua gitu..phewwwitt..
Tertarik aku tengok ukiran buah tembikai ni.Kreatif betull.Abi lagi lah teruja, die memang suka menda2 kreatif berkaitan kerjaya die tu, laju je suruh snap gambar ni..hehe..
Yang ni plak gambar pengantin basi..Pengantin baru setahun tujuh bulan...hehe..
Bergambar dengan adik ipar yg cute miut dengan anak buah..Bile dok sebelah anak2 dara ni, mulalah perasan diri "anak dara" lagi...hehehe..."eh mana laki aku daa"...hikhikhikhik

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved