Khamis, 21 Februari 2013

07 di behrang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di behrang - Google Blog Search


kisah hidup si &#39;IR neeLofa&#39;: Hidup Berdikari <b>di Behrang</b> 2020

Posted: 02 Feb 2013 07:59 AM PST

Lepas tamat je MSK masa sem 3 aku jaga,, aku wat keputusan drastik tok dok Luar = RUMAH SEWA.. sebab apee??? x tahan dengan perangai DATO' AJ !! seyesss,,, rasa macam nak bg kaki tangan je kat dier !! fikirkan die org tua je !! tua dr aku La.. tp x kawen Lagi ponnngg... haiiisshhh..
nseb kawan sekeLas tengah carik Lagi sorg kwn tok kongsi byr sewa umah.. aku pon masok je dok ngn diorg.. so,, 1 umah ade 5 org..
kat jLn WM 1/19,, corner Lot kau !! haha.. yg penting,, ade tempat teduuhh time beLajar.. :)
ahLi rumah aku,, (1)org kuat,, tukang kutip segaLa duit,, azrina (2) si speaker behrang,, hasLiza,, (3) si hidong mancong,,kak krina (4) aku sendiri,, si neeLofa (5) si empunye kete,, zuren.. Ktorg g keLas ngn kete zuren :) nseb ade transport.. tp ktorg penah je naek bass,, so x djd haL pon.. :)
kebetuLan,, berjiran ngn dak Laki keLas aku sendiri,seLang 1 buah umah..umah daus,syed,ogy,fendi,akmal,sapik,haLim,hazwan,    SebeLah umah ktorg puLakk,dak Laki keLas DKA D..
seronok La berjiran ngn diorg.. beLajar sesama.. hehehe.. =p
seronok La study ngn diorg.. besstt... sejak aku dok Luar,, pointer aku naek teross... aLhamduLiLLah... aku bersyukur sangat..sume 3 pointer atas.. time sem 4 aku dpt 3.49.. Lagi 0.01 nak AKJ (Anugerah Ketua Jabatan) Dak umah aku 3 org kot AKJ time 2.. pergghhh... xpe,,, xde rezeki tme 2 :)
sepanjang dok umah sewa,, banyak aktiviti ktorg wat,, maen badminton,, majLs tahLiL,sambot birthday n majlis berbuka puasa,, sambut hari raya kat umah P.A & so on..
First2 dok umah sewa,, majLis berbuka puasa ramai2 dengan P.A & CLassmate ! awesome giLer !waLaupon penat ber'bengkeL' kan,, makLom La, budak civiL kan ,, ^_^
hitam geLap bagai muka ktorang ! tapi have fun giLer beb !
1st puasa sebagai peLajar PSAS
Seronok giLer time nih !! memang x fikir finaL Langsong !! dok fikir nak baLik raya !! hehehe..

Lepas sambot raya ngn famiLy kat kampung,, ktorg pon beraya ramai2 kat umah P.A.. seronoookkk sangatt... sume berkumpuL !!

SELAMAT HARI RAYA =)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved