Isnin, 11 Februari 2013

07 di bidor - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di bidor - Google Blog Search


Restoran Ayam Herbal, <b>Bidor</b> (Review) | Silampuneon

Posted: 19 Nov 2012 03:23 AM PST

Salam,
Kalau kamu semua nak tahu...restoran ni kedai pakcik dan makcik saya :) Setiap kali lalu Perak...mesti nak kena singgah BIDOR dan singgah Restoran Ayam Herbal ni :)
Masa on the way back dari Alor Setar ke Kuala Lumpur..kami singgah dinner kat Restoran Ayam Herbal :) Walawehhh...memang terbaiklah ~! Kenyang betooii hahahah :P
Tak sempat nak singgah rumah maklang sebab dah penat sangat badan ni..terus shoot ke KL lepas dinner :)
sangat senang nak cari restoran ni sebab KELUAR TOL JE TERUS NAMPAK RESTORAN NI.
Restoran Ayam Herbal, Bidor - Perak.
Alamat : Restoran Ayam Herba.
No 17, Taman Batang Padang Baru.
NAK MAKANNNN MASAKAN AYAM KAMPUNG ???
yang ni kakak ipar i yang order
Nasi Timbal Ayam Goreng Kampung
yang ni along i order sampai dua pinggan dia order nasi ayam ni
Yang bestnya boleh main dengan ciman ciman mucuk mucuk ! Hashaha...kat tepi tu ada akuarium ikan..iman asyik cakap PISHHH PISHHH sambil tunjuk ikan dalam akuarium :)
 Kueytiao hailam bidor sudah mari....melahap sambil dimulakan dengan bacaan bismillah. Pinggan dia besar wehhhh saya cuba habiskan tapi huaaa tinggal baki jugak...huhuhu memang sedap gila !
Air pulak kami order..air tembikai, air epal, dan air carrot susu :)
semua pinggan besar gedabak..harga sangat berpatutan..presentation semua puas hati..jadi anda semua apa lagi ! Mai ke sini,
singgah Restoran Ayam Herbal di BIDOR :)
Restoran Ayam Herbal, Bidor - Perak.
Alamat : Restoran Ayam Herba.
No 17, Taman Batang Padang Baru.

ini gambar i curi kat internet :)
ok babai ! jangan lupa singgah sini ya !!

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved