Khamis, 29 Mac 2012

07 di sungkai - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di sungkai - Google Blog Search


A l Z: Sehari <b>di Sungkai</b> :)

Posted: 19 Mar 2012 07:18 AM PDT

Macam biasa, bila nak tarik mood manyak-manyak nak wat asgmnt, mesti lar kena buat sumthing yang boleh segarkan otak kan? Acecehh . Tak ada topik menarik pon today. Macam biasa, perihal accounting yang tak pernah-pernah habiz sejak awal sem. Sighhhh~
Abaikan. Tadi cadang nak pergi belajar kat rumah yati. Tapi dia busy. So, sekarang nak struggle siapkan 2p. Mood pulak masih berlari. Kejap tau kejap tau. Japg janji siapkan. Tak siap tamau tidur. Betul tak tipu -..-
Eh, banyak stori nak update, tapi asek-asek pendinggg je. Biasa lar busy,kehkeh. Okie, kames lepas aku cadang nak balik kg sebab dak Athirah semua ada kat rumah, dorunk kan cuti seminggu last week. So, aku borak sakan dengan ain dalam kelas ajak beliau pulang sesama ke desa terchenta. Borak punya borak. Deal. After kelaz pukul 10 terus gerak :)
Dalam 5 jam cenggitu kat Sungkai. Dari kg ain terus bawak ke kg aku. Tengok pemandangan kg je lar, rancang nak pergi Hot Spring tapi tak berbaloi kalau mandi kejap je kan? So, postpone. Kitorunk decide mandi kat sungai kecik je belakang rumah Ain, pon boleyyyhhh kan? Janji boleh mandi, kehkeh, Tu pon kitorunk excited gila, boleh merakam video gila-gila dengan game mepekmepek. hehehekk..
Fuhhh, finally jejak jugak dorunk kat rumah kitorunk. So amazing lar kan, sebab before this da banyak kali plan nak pergi sana-sini berenam but then TAK PERNAH  jadi. Tak sangka pulak rancangan yang tak sampai sejam, boleyhh pulak jadi :') . Terharu ! 
So, blogger. quotes for today. Merancang berpada-pada, tak jadi takdak lar terasa. Tak payah rancang, boleh pulak jalan belaka. Kehkeh. #terok kan? sebab tu tak amek kelas sastera. Ekkk. 

Till then. Update Later bout Melaka and lelain cerita :)

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved