Jumaat, 22 Februari 2013

07 di slim river - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di slim river - Google Blog Search


Latar Belakang - Homestay dan Rumah Sewa <b>di Slim River</b>

Posted: 18 Jan 2013 10:34 PM PST
Selesa Homestay di Slim River, Perak, Malaysia
Selesa Homestay terletak di Kampung Balun, Slim River, Perak. Homestay ini baru sahaja beroperasi pada bulan November 2012

  Selain itu, Selesa Homestay ini berdekatan dengan beberapa lokasi tumpuan antaranya Politeknik Sultan Azlan Shah (PSAS), Universiti Perguruan Sultan Idris (UPSI), PROTON City, Bandar Behrang 2020Sek. Men. Keb. Agama Slim River (SMKASR), KFC Slim River, Kawasan Rekreasi Tasik YDP, Pasaraya TF Value Mart, Hot Spring Sungai Klah, Kawasan Perkelahan Air Terjun Sungai Bil dan banyak lagi tempat menarik. 

      Selesa Homestay dikelilingi dengan alam semulajadi yang dapat memberi ketenteraman buat  pengujungnya dan dibina di atas tapak yang berkeluasan 4000 sq. feet, mempunyai 3 bilik tidur, 2 bilik air, dapur yang dilengkapi dengan peralatan memasak, ruang tamu dan ruang makan. 

      Selesa Homestay juga turut dilengkapi dengan pelbagai kemudahan lain bagi menjamin keselesaan pengunjung seperti siaran televisyen ASTRO, penyaman udara, dapur memasak, peti ais, mesin basuh, meja makan, pemanas air, tempat letak kendaraan yang LUAS, ampaian dan banyak lagi. Kemudahan yang disediakan ini adalah selaras dengan motto Selesa Homestay iaitu : "Selesa, Luas dan Berbaloi".

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved