Khamis, 17 Januari 2013

07 di bagan serai - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di bagan serai - Google Blog Search


Rumah <b>di</b> Taman Kurau Lesari Kuala Kurau <b>bagan serai</b> ..perak <b>...</b>

Posted: 05 Jan 2013 03:50 PM PST

Price: RM 237 500 Type: Houses, For sale Area: Bagan Serai Title type: Freehold Tenure: - Other info: Bumi Lot Size: 2271 sq.ft. Bedrooms: 3 Bathroom: 2 Property Type: Semi detached sesiapa yang ingin membeli rumah ini sila hubungi saya di no 019 2136502 / 019 207 4779 rumah dekat sekolah , pusat bandar , ada bank , klinik dan segala kemudahan moden . dekat highway ke utara dan selatan . pemandangan cantik dan kemas serta ada kawasan permainan kanak-kanak berdekatan dengan pulau pinang hanya 55 km Berdekatan bandar/pekan: Kuala Kurau (5 minit) Bagan Serai (10minit) Parit Buntar (15minit) Kediaman yg tenang berlatarbelakang sawah padi.. http://www.mudah.my/Taman+kurau+lestari+bagan+serai+perak-19683115.htm Taman Kurau Lesari Kuala Kurau.., bagan serai ..perak syukur kepada ALLAH diatas kemurahan rezeki nya..ahli MADU3 PERAK berjaya dalam projek kerjasama pembangunan tanah terbiar menjadi taman yang cantik dan kemas . taman ini bernama taman kurau lestari di bagan serai ....ALHAMDULILLAH....kegigihan berusaha dan yakin pada rezeki ALLAH..akhirnya berjaya juga akhirnya. http://youtu.be/y5avEDiSz4Q sesiapa yang ingin membeli rumah ini sila hubungi saya di no 019 2136502 / 019 207 4779 sihatceriacergas & the endaevour to achieve more...

Bengkel Terbakar <b>Di Bagan Serai</b>

Posted: 10 Nov 2012 06:35 PM PST

-----------------------------------------
Lama baru keluar berita ni. Kes ni dah jadi 2 3 hari lepas seingat aku. Dekat jer dengan rumah aku. Yang orang Bagan Serai, bengkel motosikal terbakar tu dekat dengan Pasaraya Apollo. Sempat juga aku tengok kedai tu waktu balik dari pasar. Ingatkan kes apa. Malas nak bersesak aku lintas jer la :)
p/s - Terlintas juga kat hati waktu tu nak jadi wartawan penyibuk kejap... heeeee :P

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved