Khamis, 21 Mac 2013

07 di taiping - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di taiping - Google Blog Search


iNi bl0G d0d0l: #CNY <b>di Taiping</b>, Perak

Posted: 08 Feb 2013 03:32 PM PST

malam tadi famili aku tiba dari Johor. Alhamdulillah selamat tiba. seperti yang dirancangkan, pagi nie kami akan bgerak ke Taiping, Perak. bukan nak celebrate #CNY pun kat sana. tapi nak singgah rumah adik aku no.3. lg pun dah lama x jumpa anak buah aku tu. rindunyer nak gomol2. hehehe...

adik aku tu dpt transfer ke PD,N9. jumaat depan kena lapor diri kat sana. sok sempat la singgah umah dia. lg pun nie 1st time dtg umah dia. kira last time gak la sblm diorang bpindah.

actually bkn skadar singgah aje. plan nak mandi manda kat Sunway Lost of World Tambun. kiranya mcm family day la nie coz sume ade.

ok la... masa dah time utk bsiap2. bilik air 1 aje. yg nak mandi 8 org. sabo aje ler... hehehe :D

semoga kami tiba ke destinasi dgn selamatnya...amin. harap2 x jln x jem. maklum ler, #CNY katakan. adios amigos...

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved