Sabtu, 10 November 2012

07 di ipoh - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di ipoh - Google Blog Search


cOraT cOret NusHA : Restoran Suki Pedas Hot Pot <b>di Ipoh</b> <b>...</b>

Posted: 07 Nov 2012 07:51 PM PST

Hari Jumaat yang lepas, aku dan rakan opis sempat merasa makanan di restoran steamboat di AEON Station 18, Ipoh. Kira first time try. Okay, not bad. Tapi tak boleh kalahkan kesedapan di Johny.
- set untuk makan berdua yang kami ambil -
Mula-mula takut nak masuk sebab banyak sangat tulisan cina. Maka tanya dulu HALAL ke TIDAK. Ok, halal dan sijil sah halal ada bergantung. Apa lagi, terus masuk.


Nama restoran : Suki Pedas Hot Spot
Alamat : F67 Level 1 AEON Station 18,
Ipoh
Harga : RM 33.90
gov tax & service charge : RM 5.42
Oh ya, kami minum ice lemon tea. Just guna yang air tin tu je. Maybe lepas ini akan ada menu lain. Katanyalah. So, kepada yang nak try, bolehlah berkunjung ke restoran tersebut. Kenyang juga okay.
#  Sekarang ni entry kat blog aku lebih banyak kepada makan-makan. Apa cer? Huahua.

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved