Khamis, 28 Februari 2013

07 di bidor - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di bidor - Google Blog Search


Kenduri Kahwin Cousin, <b>di Bidor</b> :) | Silampuneon

Posted: 27 Feb 2013 04:32 AM PST

Assalamualaikum warahmatullah..
Sayang kamu semua laju laju..rindu bangat ! Terasa sepi blog ni tanpa update..hehe..Mai kita nak update sikit pasai kenduri kahwin cousin saya di bidor, perak kelmarin ~ Alhamdulillah semuanya selamat sudah !
Pagi pagi sabtu dah bergerak ke Bidor. Alhamdulillah selamat sampai dengan tenang dan lancar. Pengantin lelaki pun tengah buat kerja angkat angkat barang hehehe...Assalamualaikum maklang ~~ aloooo kami nak terjah !!
gambar anak anak sedara saya...anak buah buahan namanya...
flower girl : Dia Fatihah
pastu yang pakai baju pink rambut curly tu.. : Arissa 
meh kita cilok diaaa wee weee :)
lepas tu ketibaan cemciman atam butuk kesayangan saya pulak tengahari tu...
so terus kenalkan iman dengan anak sedara yang lain...iman pun tengah blur..sapelahh minah ni ... pernah ku kenal kah ??? Jarang jumpa sedara mara jauh jauh ni ~
iman korek idung sambil berfikir siapakah flower girl itu ??
lepas mengorek idung semestinya perlu dirasai terlebih dahulu...apakah rasanya .... rasa berdebar kah ?

aww gambar paling saya suka ! gambar dengan cemciman atam butuk saya :)
setelah beberapa minit kemudian ketibaan kembar sulung dari keturunan Zakaria...iaitu Ahmad Arif Imanudeen dan Nafisah Insyirah Iman !
tentunya pakcik makcik semua nak pegang si kembar ni huhu gombot gitu..
atam butuk ciman dengan cikna lagi ?

haa ini dia pengantinnya ! tahniah dan semoga jodoh berkekalan hingga ke syurga :)
masa untuk menculik ariff pulak. hehehe !
neksu pun nak jugak :) amboi mudanya neksu dia hahaha
kembar si arif ! insyirah demam pulak masa kenduri ni.. ala sian insyirah yer... meh Cikna nyanyikan twinkle twinkle little star untuk insyirah ye sayang.. love you bebeh :) zara pun nyayi sama untuk insyirah :)
ini zara hehe dia ni lasakkkk dan comel sangat ! berlari sana kemari tak penat langsung ! penat jugak layan si zara :) nasib bek zara tolong jaga insyirah hehehe...
dan malam tu arif dengan insyirah nak balik manjung dahhh babai ! tak lama lagi ariff dengan insyirah akan jadi orang KL balik ! hureyyy :)

Ok semuaaa babai !!! jumpa lagi dalam entri yang lain.. sayang semua laju laju ok :) muahhh !!

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved