Selasa, 19 Mac 2013

07 di bukit merah - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di bukit merah - Google Blog Search


Sepetang Semalam <b>di Bukit Merah</b> | Blog Maya Dot Com

Posted: 16 Dec 2012 11:00 PM PST

cuaca punya la panas menyengat kat bukit merah ni ha.
peluh tik tik tik menetes netes.
kat jeti yaya & caca sambung lagi bagi ikan makan.
ada satu kumpulan itik yang comel nya lahai..
pastu terus ler balik ke hotel.
budak budak nak terjun tiruk dalam pool.
saya macam biasa lah, jadi pemerhati bebas saja.
seronok la budak ni dapat melampiaskan skill renangnya.
tapi belum cukup power lagi. kena asah lagi sayang.
dah puas mandi manda segala, balik bilik siap siap nak keluar dinner.
saya kan.. hmmm.. nak nangis tengok yaya buat solat jamak taqdim.
sumpah tak pernah terfikir yang anak saya tahu solat jamak ni.
sebak melihatnya sob sob sob..
plan nak makan kat luar bukit merah tu je, tapi sebab itu satu satunya gerai yang ada, makanya penuh bebenau.
sudahnya meredah highway, gi makan kat kamunting.  belasah je la.
apa tah nama restorannya, lupa. tapi sokayyy makanan sedap juga.
sebelum masuk tidur saya dengan encik z layan kerusi urut rest n go ni kat lobi hotel.
bahagian tertentu terpaksa dicensor atas sebab sebab keselamatan.
selamat malam bukit merah!

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved