Selasa, 19 Mac 2013

07 di pengkalan hulu - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di pengkalan hulu - Google Blog Search


BLOG PERAK: 07 <b>di pengkalan hulu</b> - Google Blog Search

Posted: 28 Dec 2012 03:40 AM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

fyna here!: MUA : makeup bertandang <b>di pengkalan hulu</b> 18.11.12

Posted: 23 Dec 2012 05:16 AM PST

1st job dari Zaha Wedding Planner! sukaaa
1st diorang call..fyna cakap dah ada job tarikh ni..tapi diorang harap fyna boleh adjust masa..
so fyna terima lah job ni..pagi-pagi dah berdesup ke pengkalan hulu
setengah jam jugak lah dari pekan baling
pengantin ni tak tau pulak nama.. =.= sebab tak sempat nak kenal..yela rushing kan..
dia nak soft makeup on her wedding
and her hubby sooo sweeeet!
si isteri tak ada inner putih nak pakai dengan dress ni..si suami sanggup pergi beli..bukan beli 1 je..beli 3 helai suruh isteri dia pilih..awwwww
then lepas bagi inner dia kiss pipi isteri dia and cakap jumpa nanti..
sweetnye..indahnya bila dah halal kan
si isteri muka merah je..nampak perasaan bahagia dengan muka dia =')
tiba-tiba rasa jeles pulak..harap one day fyna dapat seorang lelaki yang baik..amin

all the photography done by my sis..
if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
email : kiddykiddo.kid@gmail.com
untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di
email : fynahere85@yahoo.com



follow me for daily update
MAKEUP CLASS /TIPS ONLY RM1 PER WEEK AT MY TWITTALK
SO ALL CELCOM USERS, FOLLOW ME ON TWITTALK CELEBRITY..
JUST DIAL *22001 AND FOLLOW FYNA..THANKS!

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved