Selasa, 19 Mac 2013

07 di malim nawar - Google Blog Search

07 di malim nawar - Google Blog Search


Vectorise Logo | Sekolah Kebangsaan <b>Malim Nawar</b>

Posted: 05 Mar 2013 08:57 PM PST

Sekolah Kebangsaan Malim Nawar

Malim Nawar adalah sebuah pekan yang terletak di Daerah Kinta, Kawasan Parlimen Kampar, Perak. Lokasinya berada kira-kira 40 km ke selatan bandaraya Ipoh, Perak dan kira-kira 14 km di utara bandar Kampar, menghala ke sebelah kiri dalam perjalanan dari Kampar ke Ipoh dan kira-kira 6 km dari Simpang Kuala Dipang. Sungai Kinta, di bahagian barat Malim

download-button-02

dap dabik dada tawan <b>malim nawar</b> sebelum pru13 - hak malaysia

Posted: 28 Feb 2013 03:38 AM PST

Belum lagi PRU13 bermula,belum lagi dibubarkan parlimen, DAP sudah mendabik dada mengatakan sudah memenangi di kawasan Malim Nawar dengan harapan orang cina menyokong DAP pada PRU13 kali ini.

Timbalan Pengerusi DAP, V Sivakumar berkata DAP meramalkan akan memenangi Malim Nawar akibat pertambahan peratusan pengundi Cina.

V Sivakumar telah lupa bahawa isu Keshvinder yang mewakili penduduk Malim Nawar melompat parti telah mendapat restu penduduk Malim Nawar kerana meluat dengan DAP yang tidak kotakan janji kepada Penduduk malim Nawar. Pusat Khidmat DAP dikhabarkan tidak bergerak aktif sepanjang penggal ini dengan wakil barunya yang datang dari orang luar kawasan jarang memberikan layanan yang baik terhadap komuniti setempat.

.Jika V Sivakumar tidak melihat perkara itu secara kasar,mungkin DAP akan berkubur kerana BN telah mula menyusun strategi mendapatkan kembali kawasan Malim Nawar ini.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan