Selasa, 19 Mac 2013

07 di tronoh - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di tronoh - Google Blog Search


Disebalik redup matamu.....: Kenduri <b>di Tronoh</b>.

Posted: 26 Jan 2013 08:05 PM PST

Assalamualaikum, hr ni nak cerita pasal semalam... Smlm ana berpeluang mengikut abg long ke rumah mak mertua adik ipar dia di tronoh. Ada kenduri kahwin, so tahniah kepada pengantin baru smlm... Time ktorg otw g tu, ktorg call la kakak ipar aku sorg ni, yg duduk dekat Sri Iskandar, isteri kepada arwah abg Ngah ku... Kot2 dia nak ikut... last2 x dpt jugak cntact. Tbe2 kebetulan, tengah jalan, terserempak, so abg long u-turn utk jumpe.. So, ana pun diperintahkan turun untuk menyapa kak aina, aku pun masuk ke kedai yang kak aina baru masuk, dengan lajunya, aku merempuh kakak, n ckp, "Opss, minta maaf ye kak".. haha.. surprise.. so x sgka la dpt jumpe smlm.... , lps berbual2 dengan mak n semua, maka kami meneruskan perjalanan ke rumah kenduri. ktorg sampai kenduri jam 10.45 pagi, awal woo.. katering pon baru sampai kot.. haha.. so, ktorg lepak la dulu kat rumah adik ipar si abg long ni... so, kat bawah ni, gambar2 yg sempat aku snap smlm...


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved