Isnin, 18 Mac 2013

07 di trolak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

07 di trolak - Google Blog Search


My New Life: Sambutan Hari LAhir Wafa ke3 <b>di Trolak</b>

Posted: 15 Nov 2012 07:22 PM PST

Assalamualaikum.

Perancangan tetiba jer. Pagi sabtu balik trolak sajer nak ikut jalan ke pekan Bidor. sejak ada jalan pintasan nak ke sungkai dah x lalu ke Bidor. Masa tu la terdetik nak beli kek. nak beli kek wat kat Trolak la. Tengok kat Bidor ada x kedai kek. Ada Happy Angels. SIL suruh beli kek yang ada eskrim. malas nak beli angry bird.

Ni la kek nyer. sambut si danish skali. dia x pernah sambut. Dia lahir bulan September. JArak setahun dari qistina.

Petang tu pergi pasar Tangjung Malim beli sate.

Malam tu sambut ala kadar jer. tapi meriah. hanya MEe,nugget,kek dan sate.

Anak2 ni la meriahnya. Bila tengok baju si kakak Salima sama plak sambut besday si Wafa masa setahun. 

Bila nyanyi lagu besday nama wafa memang la seronok dan malu2. di Danish baju kuning masam dan x senyum lansung. tiada namanya disebut..Bila nyanyi sebut nama Danish baru dia senyum..memang klakar time tu. tergelak jer..


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PERAK

Copyright 2010 All Rights Reserved