Khamis, 14 Mac 2013

07 di bagan datoh - Google Blog Search

07 di bagan datoh - Google Blog Search


panas : zahid " diserang 4 jeneral tentera " <b>di bagan datoh</b>

Posted: 04 Mar 2013 08:23 PM PST

KEHADIRAN 3 DARIPADA 4 BEKAS JENERAL TENTERA NEGARA PERHANGATKAN LAGI SUASANA POLITIK DI BAGAN DATOH
Isu semasa, pencerobohan Lahad Datu dan pengalaman dalam pertahanan negara serta perjuangan Pakatan Rakyat melalui manifestonya menjamin nasib bekas tentera antara kandungan pengisian.
BAGAN DATOH : PAS Kawasan Bagan Datoh dan Pakatan Rakyat di kawasan tersebut telah menganjurkan ceramah perdana bersama 3 orang bekas pegawai tertinggi dalam pasukan pertahanan negara di sini semalam. Kehadiran Leftenan Jeneral ( B ) Abdul Ghafir bin Abd Hamid, Briged Jeneral ( B ) Datuk Abdul Hadi bin Abd. Khattab dan Laksamana Pertama ( B ) Imran bin Abdul Hamid ke Bagan Datoh amat dinantikan sebagai penyuntik semangat rakyat untuk berubah dalam Pilihanraya Umum ke 13 nanti.

 Laksamana Pertama ( B ) Hj. Imran Abdul Hamid : Bekas Pegawai Tertinggi Tentera Laut Diraja Malaysia ( TLDM )

Ustaz Mohd Misbahul Munir Masduki : YDP PAS Kawasan Bagan Datoh.

Sebahagian hadirin sedang mendengar ceramah yang disampaikan.

Briged Jeneral ( B ) Datuk Abdul Hadi b. Abd. Khattab : Bekas Pegawai Tertinggi Pasukan Tentera Udara Diraja Malaysia ( TUDM )

Pengerusi KERABAT Bagan Datoh : Kapten ( B ) Hj. Mohamad Aris Bakri.

YB. Dato' Seri Ir. Mohammad Nizar Jamaluddin menyampaikan ceramahnya.

Lt. Jen. ( B ) Abdul Ghafir b. Abdul Hamid : Timbalan Panglima Tentera Darat- ATM.

Rakyat <b>Bagan Datoh</b> gembira kehadiran Skuad #JDAB2013 <b>...</b>

Posted: 17 Feb 2013 12:03 AM PST

BAGAN DATOH - Penduduk sekitar Sungai Betul mengambil kesempatan di atas kehadiran Skuad JDAB2013 dalam program Jelajah UiTM di Hati Rakyat 1Malaysia untuk membuat pemeriksaan mata dan gigi secara percuma.

Pemeriksaan yang dilakukan oleh pelajar Fakulti Kesihatan UiTM itu merupakan salah satu khidmat bakti yang ditawarkan secara percuma sepanjang penjelajahan Skuad JDAB2013.

Pihak penganjur menyediakan sebanyak dua buah bas yang telah diubah suai menjadi klinik bergerak dengan dilengkapi dengan peralatan canggih dan terkini bagi tujuan pemeriksaan kesihatan.

Selain itu juga, siri jelajah yang berlangsung di Sekolah Kebangsaan Sungai Betul, Bagan Datoh turut melibatkan aktiviti pemgambilan Pra-Diploma, Gotong-royong, Motivasi / Kem Bestari Solat dan Pameran oleh UiTM Sri Iskandar.


'Pictorial' sekitar program:

Tiada ulasan:

Catat Ulasan